Hvem er vi

Hvem er vi? 

Vi er en frivillig forening med ca 140 medlemmer fra et stort opland omkring Hillerød, som dyrker vores fælles interesse for bier og biavl. Det gør vi blandt andet hver tirsdag aften i sæsonen i foreningens skolebigård der omfatter godt 20 stader.


Foreningens medlemmer spænder virkelig bredt,- der er teenagere, kærestepar, familieforældre og pensionister. Nogle går i skole, andre på arbejde,- vi har selvstændige, håndværkere, akademikere og arbejdsløse. Bierne er vist ligeglade, og vi andre kan glædes over hvor mange gode og nye indsigter, det giver at mødes med nogen man ikke selv ligner!


Hvert år har vi omkring 25 nye biavlere på skolebænken - de tilbringer ofte så meget tid sammen, at der dannes nye venskaber og et godt netværk for de, som har lyst til det. Ca halvdelen plejer at fortsætte i foreningen, og flere er trådt ind i bestyrelsen over de senere år.


Der er også en gruppe meget erfarne biavlere - nogle har haft bier i årtier. De er vores videnskapital og det er dem vi alle har mest brug for når bierne ikke følger drejebogen, eller vi ikke lige ved hvad side de er nået til...