Vær med!

Vær med!

Her finder du inspirationslister til foreningsaktiviteter, opgaver som bstyrelsen søger kræfter til og erfaringer vi har samlet omkring medlemsønsker mv

Medlemssurvey 2018

Her er resultatet af vores medlemssurvey,- 10 spørgsmål som næsten halvdelen af medlemmerne har besvaret, for at hjælpe med at opklare hvad vi gør godt og kan gøre bedre. Der er bestemt noget at komme efter, og bestyrelsen har tilføjet en række aktiviteter som svar på noget af det. Se alle spørgsmål og svar her.

Hvad er det bestyrelsen laver - kan jeg være med?

-kan man spørge sig selv, og det er vel et fornuftigt nysgerrigt spørgsmål. Her er vores arbejdsfordeling, hvor der for hver sæson fordeles ansvar for de nødvendige opgaver i bestyrelsen. Der er rig lejlighed til at gå ind som medlem og vælge at hjælpe med at løfte nogle af disse opgaver - enten formelt eller som hjælper. Sig til!

Vil du være med til at repræsentere lokalforeningen?

Vi har en række pladser som koordinator/kontaktperson overfor DBF,- har du lyst at varetage en af dem? Her er statuslisten pr januar 2018:

Biernes produkter - ???

Aktivitet og fasthold - ???

Nye Biavlere - Lynge

Biavlsinteresser - ???

Presse og PR - Pernille

Bisygdomme  - Preben

Er der noget du brænder for?

så sig til, der er sikkert flere som vil være med!

Her er en række aktiviteter som er foreslået af medlemmer, men som vi indtil videre ikke har nok kræfter til at løfte højt nok. Kontakt en fr bestyrelsen hvis du vil i gang!


Vinterforedrag - har du ideer til emner og kender en som kan fortælle underholdende om det? feks andre biprodukter, vilde bier, sygdomsbekæmpelse eller besøge en produktionsbigård...


Undervisning/besøg af skoleklasser og børnehaver. Vi har interesserede skoler og børnehaver, men mangler biavlere som vil vise bierne og skolebigården frem, eller komme på besøg på en skole med vores undervisningstade og lidt bigrej....


Alternativ biavl - måske som del af videregående biavl i skolebigården? Halmkuber, topbar, afrikanerstade, warré... eller et godt gammeldags trugstade som er hjemmebygget i bisløjd...


Afholde temaaftener - måske af en halvtimes varrighed på en ordinær biaften?


Arrangere fælles transport til besøg hos en bi-grej pusher, fællestransport af rammer til/fra vask, eller andre deleaktiviteter omkring bier?


Formidle hvad der sker i forskellige dele af skolebigården til glæde for alle på hjemmesiden? Eller bidrage til nyhedsbrevet - ale bidrag er velkomne, også en editor!


der er ideer nok, og måske har du dine egne... spring ud i det!Frederiksborg Biavlerforening Hillerød


r