Aktiviteter

Generalforsamling 2017

 

Foreningen har afholdt ordinær generalforsamling d. 5/10/17. Der var ikke indkommet forslag ud over den faste dagsorden iht. vedtægterne.

 

Referatet kan læses her.

 

Fremlagt og vedtaget regnskab for 2017 ses her, og budget for 2017-18 ses her.

 

Kig under Aktiviteter for at se hvad der sker i den nærmeste tid og besøg gerne vores Facebook gruppe (åben for alle).

 

Mvh Bestyrelsen

FBH aktivitetskalender

 

Lørdag 9. december kl 10: Æbleskiver og oxalsyre behandling i skolebigården, nærmere info følger

 

Mandag 19. Februar kl 19: Bestyrelsesmøde hos Søren

 

 

OBS! Vinterforedrag 2017-18 er endnu ikke fastlagt – de kommer op på hjemmeside og Facebook gruppe.

 

Aktiviteter i naboforeninger

 

NBV: mandag den 15. januar kl. 19:30 i Fuglevad Vandmølle. Lars Fischer og Zofuz Knudsen fortælle om deres oplevelser i Istanbul under Apimodia kongressen i år, og måske lidt om deres rørte honning som blev kåret som verdens bedste! Se mere på NBV's hjemmeside

Sig nærmer December, med glögg, fotokonkurrence og … oxalsyrebehandling!

 

Vi holder den traditionelle juleafslutning i skolebigården

Lørdag 9 december kl 10:00

med oxalsyrebehandling (husk bidragt!) og udlevering af oxalsyre til behandling af max 5 familier pr medlem HUSK glas med skruelåg! Preben har lovet at stå for det som sædvanligt. Og han har igen i år allieret sig med sin søster, så der skulle igen være æbleskiver og glögg til alle – venligst tilmelding til formanden på s-prim@hotmail.com, så vi kan ramme nogenlunde rigtigt!

Vi gentager også november-konkurrencen om årets bedste bi-foto i foreningen. Fotos og evt. titel sendes til formanden på s-prim@hotmail.com, senest 3. December. Billederne vil blive ophængt i A4 størrelse mens vi spiser æbleskiver, og vinderen findes ved votering blandt mindst 3 medlemmer fra bestyrelsen. Selvfølgelig er der præmie!

 

Betingelser for deltagelse: Fotografen skal være medlem af foreningen, og rettigheden til fotos skal være ejet af den pågældende fotograf. Fotos skal være digitale, og er de redigeret (fotoshop el. .lign.), skal det fremgå. Foreningen har efterfølgende retten til at bruge indleverede fotos på foreningens digitale materialer, i helhed eller udsnit, mens fotografen stadig har ejerskab til sit foto og kan disponere over anden anvendelse.

 

Frederiksborg Biavlerforening Hillerød

r