Udlån

Udlån af udstyr fra foreningen

vi har valgt at have lidt grej til udlån,- alle medlemmer er velkomne til at benytte det. I 2017 var der god brug af udlånsslyngen, og i år har vi valgt at investere i en honningpresse til udlån. Vi har besluttet at fortsætte med "viderelånsprincippet", hvor man efter aftale med lånekoordinator kan overdrage udstyret direkte til den næste. For at sikre at udstyret er rent hver gang, har vi hævet depositum pr lån. Man checker selv ved modtagelse at udstyret er rent. Er det ikke tilfældet går depositum til den som rengør. Foreningen råder også over et refraktometer til bestemmelse af vandprocent,- det udlånes ikke men kan benyttes på biaftener i klubhuset.


4-solds manuel slynge

Slyngen kan med lidt behændighed ligge bag i en mellemstor bil. Transport på trailer nødvendiggør sandsynligvis ny rengøring! Gummifødder + skruer til montage på palle medfølger. PAS PÅ ikke at miste lejekuglen i bunden, og vær omhyggelig med rengøring og tørring!


Lånekoordinator: Susanne på 20670767, egeholmgaard@gmail.com

Udstyret står normalt...  hos Susanne nær Lynge.

Lånepris: 100kr

Depositum - rengøring: 250kr


9 liters honningpresse

Pressen er ret kompakt og kan være i enhver personbil. Husk,- brug koldt vand og lidt ventetid til rengøring. Skruer til montage på palle medfølger


Lånekoordinator: Susanne på 20670767, egeholmgaard@gmail.com

Udstyret står normalt...  hos Susanne nær Lynge.

Lånepris: 100kr

Depositum - rengøring: 250kr


Refraktometer

Ligger i klubhuset og skal blive der! Tag en lille prøve af din honning med og få en fra bestyrelsen til at vise dig hvordan du gør.

Frederiksborg Biavlerforening Hillerød


r